Hej nØllan!

Som vi har längtat efter att få träffa er! Det är vi som är det Frågvisa Fadderiet och vi, tillsammans med över hundra fantastiska faddrar, kommer att ta hand om er under mottagningen. Mottagningen är två händelserika veckor innan själva skolan början där ni får leka, lära er hitta på Campus, gå på föreläsningar, dansa och framför allt lära känna de du kommer dela dina studieår med. Dessutom kommer du kunna damma av dina mattekunskaper och gå på en och annan fest!

Nästan allting som sker under mottagningen är helt frivilligt, det enda som är obligatoriskt från KTH är uppropet dag nØll. Vi hoppas dock att du kan vara med så mycket som möjligt; vi har planerat sedan januari och gjort vårt bästa för att hitta på aktiviteter som passar alla. De flesta studenter på KTH brukar tycka att mottagningen är bland det roligaste under sin studietid, så försök att inte boka upp dig på andra saker under mottagningsveckorna!

Här på hemsidan kan du hitta den mesta informationen du kan behöva inför mottagningen! Du bör även fylla i nØlleenkäten här. Med hjälp av den kan vi se till att mottagningen blir så bra som möjligt för alla. Om det är något mer du undrar över så är du varmt välkommen att maila oss på mottagningen@f.kth.se.

Vi kan knappt vänta till den 14:e augusti, dagen då vi äääntligen får träffa er!

Frågvisa kramar,
Frågvisa Fadderiet!